Ενημερωτική απάντηση του κ. Παύλου Κολκίδης, Κοινοτάρχη Σκλήθρου, σε δελτίο τύπου της υποψήφιας Δημάρχου ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ κυρίας Γιαννιτσοπούλου

"Έκπληκτος εχθές διάβασα ένα δελτίο τύπου της υποψήφιας δημάρχου ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ κυρίας Γιαννιτσοπούλου το οποίο ανέφερε αναλήθειες και λασπολογίες για προβλήματα του χωριό μας, όπως της τα μετέφεραν, προσβάλλοντας και μηδενίζοντας την καθημερινή προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων καθημερινότητας, αλλά και τα έργα που έχουν γίνει σε όλη τη θητεία μας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τον δήμαρχο.
Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω σε όλες αυτές τις ανακρίβειες γιατί με ενημέρωσαν ότι το κείμενο του δελτίου αλλάχτηκε και από μαύρο έγινε άσπρο, επίσης είναι άξιο απορίας από πότε οι πρόεδροι συλλόγων ασκούν καθήκοντα κοινοτάρχη και γνωρίζουν τα έργα και τα προβλήματα μιας κοινότητας; Πολύ καλή η συνάντηση με συλλόγους την επικροτούμε αλλά αρκεστείτε στις αρμοδιότητες και στους προβληματισμούς αυτών.
Εγώ θα είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε υποψηφίου, οποιουδήποτε αξιώματος να τον ενημερώσω τι έχει γίνει στο ΣΚΛΗΘΡΟ τα τελευταία 4 χρόνια και τι έχουμε προγραμματίσει και οραματιζόμαστε για το μέλλον.
Υ.Γ. Η εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και η αγάπη του κόσμου δεν κερδίζονται με ψέματα και λάσπες αλλά με εργατικότητα και ειλικρίνεια."
Παύλος Κολκίδης
Πρόεδρος Κοινότητας
ΣΚΛΗΘΡΟΥ


Το δελτίο τύπου της Υπόψηφιας Δημάρχου Συμέλας Γιαννιτσοπούλου που προκάλεσε τις αντιδράσεις του Κοινοτάρχη Σκλήθρου και όχι μόνο ήταν το παρακάτω: