Στο πλευρό του Γιάννη Λιάση στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη, αποφάσισε να συμπορευτεί ο πολύ έμπειρος αυτοδιοικητικός Γιάννης Αβραμίδης.

Ο Γιάννης Αβραμίδης γνωστός από την αυτοδιοικητική του πορεία ως Δημοτικός Σύμβουλος,  έχει διατελέσει  Αντιδήμαρχος, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου καθώς και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου της Δευτερόβαθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αμυνταίου.

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη κοινωνία του Δήμου Αμυνταίου που τον  εκλέγει εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Γιάννης Λιάσης είχε προαναγγείλει ότι στον συνδυασμό του θα «παντρέψει»  την εμπειρία στελεχών της αυτοδιοίκησης με την όρεξη και το πάθος φρέσκων προσώπων. Και μιλώντας για εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Γιάννης Αβραμίδης αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές του Γιάννη Λιάση για το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Μαζί για τον τόπο μας».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Αβραμίδη ανέφερε σχετικά:

''Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Λιάση. Η ώρα της κάλπης έφτασε κι έστειλε με την ορθή σας κρίση θα επιλέξετε τη νέα Δημοτική Αρχή στην οποία θα εμπιστευτείτε τη τύχη του τόπου μας . Σε μια πορεία 13 ετών στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπηρέτησα τον Δήμο από τις θέσεις που κατά καιρούς μου είχαν αναθέσει, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη και το καλό του τόπου. Η πορεία αυτή, διάφανη, ανιδιοτελή, ανεξάρτητη, γεμάτη αγώνα και διεκδικήσεις αγκαλιάστηκε από το λαό και μου έδινε πάντα τη δύναμη να αντιμετωπίζω δυσκολίες και εμπόδια.

Η αγάπη για τον τόπο μας, η αναγνώριση των προσπαθειών και του έργου από όλους σας με ενθαρρύνει να είμαι παρών στη νέα πρόκληση με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Λιάση.
Τα εύσημα βέβαια για την καλή πορεία και την πρόοδο του τόπου, τελικά ανήκουν στον πολίτη, μια που με τη δική του ψήφο επιλέγει κάθε φορά τους ανθρώπους που θα τον εκπροσωπήσουν. Θα πρέπει να διαμορφώσουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες συνθήκες για την πορεία και το μέλλον που ονειρευόμαστε. Για να γίνουν τα οράματά μας πραγματικότητα χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια, τη δική σας συνεργασία και στήριξη.
Επειδή αισθάνομαι ενεργός πολίτης και έχοντας να συμβάλλω με νέο αγώνα στην ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας, ζητώ τη ψήφο σας στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023.
Σας υπόσχομαι πως θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και θα είμαι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε σε όλη τη διάρκεια της πενταετίας και όχι μόνο τις μέρες των εκλογών.
Σκοπός μου είναι να μην μετανιώσετε στιγμή για την ψήφο που θα μου δώσετε, αλλά να είστε περήφανοι για την επιλογή σας''