Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει τους υποψηφίους-συνοδοιπόρους με την παράταξη του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Γιάννης Λιάσης.

Συγκεκριμένα έγραψε:
''Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους που παραβρέθηκαν στην πρώτη εκδήλωση της παράταξης μας, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου<<ΑΤΕΡΟΝ>>,το βράδυ του Σαββάτου.
Θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί τάχθηκαν συνοδοιπόροι, στον κοινό αυτό αγώνα που μόλις ξεκινήσαμε, με στόχο τη μεγάλη νίκη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές τον προσεχή Οκτώβρη.
Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα που θέλει τον Δήμο Αμυνταίου να γίνεται σημείο αναφοράς, ένας πρότυπος δήμος που θα αξιοποιεί τις ευκαιρίες που θα προκύπτουν, θα αναδεικνύει τις ομορφιές του και θα πείθει τους νέους πως αξίζει να τον επιλέγουν για να ζούν.
Πιστεύω στους πολλούς, όχι στον έναν. Μα πιστεύω και στον καθένα σας, προσωπικά. Με τα όνειρα, τις ιδέες σας και με πολύ δουλειά θα αποδείξουμε πως το όραμα μας-αν και στα μάτια κάποιων μοιάζει δύσκολο, σχεδόν ουτοπικό-είναι ρεαλιστικό και εν τέλει υλοποιήσιμο.
Πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας, εξέφρασαν και εκφράζουν την στήριξη και την εκτίμηση τους στο πρόσωπο μου. Δεσμεύομαι να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και να πραγματώσω τις προσδοκίες τους, για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.
Η αρχή έγινε! Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά θα τον διαβούμε μαζί.''
Προχωράμε ενωμένοι για να πάμε τον Δήμο μας ένα βήμα πιο μπροστά, ένα βήμα πιο ψηλά."