Στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, τη ψήφο των κατοίκων του Ξινού Νερού θα διεκδικήσει η κ. Ευφροσύνη Σαπαρδάνη- Σέλτσα. Μια δυνατή υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο του Ξινού Νερού και τον συνδυασμό του Γιάννη Λιάση «Μαζί για τον τόπο μας».  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κ.Σαπαρδάνη- Σέλτσα:

«Γεννήθηκα το 1981 και είμαι μόνιμος κάτοικος Δ.Κ. Ξινού – Νερού. Σύζυγός μου είναι ο Νικόλαος Σέλτσας και έχουμε ένα παιδί. Έχω αποφοιτήσει από τη σχολή Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήματος Λογιστικής και κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών, Τμήμα Γεωπονίας και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Κατέχω Άδεια Λογιστή – Φοροτεχνικού Α’ Τάξης και έχω δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά ως λογίστρια. Διετέλεσα γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ξινού – Νερού και μέλος στον Αθλητικό Σύλλογο Ξινού - Νερού.

Μεγάλωσα και κατοικώ στο Ξινό – Νερό. Γνωρίζω τα καθημερινά προβλήματα του τόπου. Θεωρώ ότι αποτελεί υποχρέωση μας η Δ.Κ. Ξινού - Νερού να λάβει την αξία που της αρμόζει. Να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής και να αξιοποιήσουμε τις επικείμενες ευκαιρίες. Οραματίζομαι έναν Δήμο που καινοτομεί, αναπτύσσεται και επιδιώκει το καλύτερο για όλους. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω  τον κάθε πολίτη και να φανώ αντάξια των προσδοκιών του. Είμαι Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ξινού- Νερού με τον συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας» Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία με υποψήφιο δήμαρχο κ.Γιάννη Λιάση

Με εκτίμηση 

Ευφροσύνη Σαπαρδάνη-Σέλτσα