Με τον συνδυασμό του Γιάννη Λιάση «Μαζί για τον τόπο μας», κατέρχεται ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ξινού Νερού, στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ο στρατιωτικός Εύδοξος Σερμπίνης.

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία του Ξινού Νερού αλλά και ευρύτερα στον Δήμο Αμυνταίου, που βγαίνει στο προσκήνιο με όρεξη και προσφορά για τον τόπο μας.

Ο 37χρονος Εύδοξος Σερμπίνης είναι μία από τις επιλογές των υποψήφιων που αξίζει να στηρίξουμε, και να του δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο ίδιος σε δήλωση του, μας αναφέρει:

«Θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου και να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να με εντάξει στον συνδυασμό του «Μαζί για τον τόπο μας», ο Γιάννης Λιάσης. Όπως έχω μάθει να αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα θα αγωνιστώ και θα διεκδικήσω, τόσο για το χωριό μου το Ξινό Νερό όσο και για τον κάθε συντοπίτη ξεχωριστά, αυτό που μας αξίζει! Συμπορεύομαι λοιπόν με τον Γιάννη Λιάση προσδοκώντας μαζί να δώσουμε λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και όραμα για τον τόπο μας.  Με την στήριξη σας είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε!»