Στο πλευρό του Γιάννη Λιάση, με τη Δημοτική Παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας» συμπορεύεται η νυν Αντιδήμαρχος Δήμου Αμυνταίου Αφροδίτη Καραούλη στις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. Η κ. Καραούλη σε συνέντευξη της έκανε τη δική τοποθέτηση για τις επερχόμενες εκλογές, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στους δικούς της προσωπικούς στόχους.

1. Κυρία Καραούλη για 3η φορά υποψήφια στον Δήμο Αμυνταίου και εν ενεργεία Αντιδήμαρχος. Ποιο ήταν το κίνητρο για να ξανακατεβείτε υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, στον Δήμο Αμυνταίου;

Η απόφαση μου να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα κοινά ήταν απόλυτα συνειδητή κι έγινε ύστερα από έντονο προβληματισμό. Κίνητρό μου η έντονη θέληση να συνεχίσω να προσφέρω ενεργά με τις δυνάμεις μου στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Αγωνιώ, προσπαθώ και θέλω να διασφαλίσω πως τα παιδιά μας  θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν, να κάνουν όνειρα και να δημιουργήσουν σ’ αυτόν εδώ τον τόπο και όχι να καταφεύγουν  αλλού, για ένα καλύτερο μέλλον.
Δεν υπάρχουν  «θα» δεν μας χαρίζεται τίποτα, αν δεν το διεκδικήσουμε.

 

2. Ο Γιάννης Λιάσης κατάφερε να προσελκύσει μαζί του πάνω από 200 υποψήφιους για να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Αμυνταίου. Εσείς πως οδηγηθήκατε στην απόφαση να πορευτείτε μαζί του?

 

Τον Γιάννη Λιάση δεν τον γνώρισα σήμερα. Τον γνωρίζω χρόνια και έχω συνεργαστεί μαζί του, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Όταν για πρώτη φορά κουβεντιάσαμε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας στις εκλογές , εντυπωσιάστηκα από τις απόψεις του και είδα ότι ταυτίζονται με τις δικές μου. Ο Γιάννης Λιάσης, είναι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της καθημερινότητας και των πολιτών. Η δράση του άλλωστε ως σήμερα, αποδεικνύει ότι είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειά και των έξυπνων κινήσεων. Πρόκειται για ένα άνθρωπο με εμπειρία, με όραμα και σχέδιο για τον Δήμο Αμυνταίου, με γνώσεις στην διεκδίκηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων που έχει ανάγκη ο Δήμος μας για να αναπτυχθεί, με ικανότητα σύνθεσης δυνάμεων, με κοινωνικές ευαισθησίες και αποφασιστικότητα για να επιφέρει τομές για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Είναι άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων. Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση να με συμπεριλάβει σε ένα ψηφοδέλτιο ανθρώπων άξιων και δημιουργικών που θα αναλάβουν την ευθύνη να δώσουν στο Αμύνταιο μια νέα πνοή και να δημιουργήσουν την προοπτική για το αύριο.

3.Είστε ένας νέος άνθρωπος με πλούσια δράση. Τι είναι αυτό που θα βάζατε πρώτη προτεραιότητα εάν και εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός σας και εσείς;


Η βελτίωση της καθημερινότητας μας είναι η αρχή και το τέλος των προτεραιοτήτων μου
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι τις προτεραιότητες τις βάζουν οι συμπολίτες μας, αυτές καθορίζουν και διαμορφώνουν τους δικούς μας στόχους. Η παράταξη μας γνωρίζει τις ανάγκες όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, είμαστε σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες και διαμορφώνουμε από κοινού το πλάνο των επόμενων έργων. Προσωπικός στόχος πέρα από όσα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και προγραμματιστεί είναι η ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας.

 4.Γιατί οι δημότες του Αμυνταίου πρέπει να επιλέξουν το συνδυασμό Μαζί για τον τόπο μας και τον Γιάννη Λιάση?


Η επιλογή εξαρτάται από τις αξίες και τις προτεραιότητες του κάθε ατόμου. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε την αγάπη για τον τόπο μας με πράξεις. Το να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσουμε είναι το μόνο εύκολο το θέμα είναι να είναι και υλοποιήσιμο. Όπως μας επισήμα
νε και ο επικεφαλής μας από την πρώτη μέρα να είμαστε των πράξεων και όχι των λόγων
   
 5. Γιατί οι Δημότες του Αμυνταίου να εμπιστευτούν για άλλη μια φορά την Αφροδίτη Καραούλη?

Γιατί ό,τι ανέλαβα το διακπεραίωσα, λειτουργώντας χωρίς κανένα προσωπικό όφελος ή κίνητρο. Γιατί μοιράζομαι κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες, αγωνίες, σκέψεις και προβληματισμούς με τους συμπολίτες μου που έρχομαι καθημερινά σε επαφή μαζί τους. Για εμένα ως Δημότης, σύζυγος και μητέρα είναι υποχρέωση μου να προσφέρω και να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις κι από όποια θέση χρειαστεί στον Δήμο που ζω. 

πηγή: www.floriniotika.gr