Έχουμε μπει ήδη στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών  καθώς απομένουν  7 ημέρες για την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου. Τις τελευταίες βδομάδες διαβάσαμε εκατοντάδες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων  σε Δήμους και Περιφέρειες, διαβάσαμε θέσεις,  τοποθετήσεις, συνεντεύξεις.

 Λίγο πριν το τέλος λοιπόν,  θα αναφερθούμε σε έναν άνθρωπο  που δεν  αγαπά καθόλου την προβολή όπως επίσης δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια αλλά μιλάει με πράξεις. Αυτός είναι ο Παύλος Σαργιαννίδης, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αμυνταίου,  ο οποίος δηλώνει παρών και στη νέα εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου, καθώς βρίσκεται στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Λιάση.

 Ο Παύλος  Σαργιαννίδης όσα χρόνια τον γνωρίζουμε (και είναι πολλά) ήταν πάντα κοντά σε όλους μας και στα προβλήματα μας. Ο Παύλος Σαργιαννίδης είναι ένας άνθρωπος με ανοιχτή την αγκαλιά του για ΟΛΟΥΣ. Όποιος τον γνωρίζει καταλαβαίνει ότι θα τον έχει στο πλάι του ανά πάσα στιγμή.  Γνωρίζει ότι θα βρει έναν άνθρωπο που πάντα θα τον ακούει και θα αφουγκράζεται τα προβλήματα του,  αναζητώντας λύσεις για πολλά από εκείνα που τον  απασχολούν. Τόσο η  εμπειρία του και η διαρκής διάθεση για προσφορά  στα πολιτικά δρώμενα όσο και η αποτελεσματικότητα του,  τον καθιστούν αναμφισβήτητα  πολύτιμο για τόν τόπο μας.  

Φίλε Παύλε σου αξίζει κάθε επιτυχία!

Πολίτης της Φλώρινας