Μετά τον Δημήτρη Κατραντζή και τον Χρήστο Θωμαίδη, η Τάνια Γραμματικού η οποία αποτελεί και μέλος του Δ.Σ της ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε εξαπέλυσε επίθεση κατά της Αντιδημάρχου Διαμάντως Κρητικού. Η κ. Γραμματικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά ότι η Διαμάντω Κρητικού ανέφερε χυδαία ψέμματα για την ΞΙΝΟ ΝΕΟ Α.Ε κατά τη διάρκεια του dabate στον τηλεοπτικό σταθμό West.

Συγκεκριμένα :

 «το παρακάτω βίντεο δε σηκώνεται προς υπεράσπιση/υποστήριξη των Thomaidis Κατραντζής που ειναι και οι δύο φίλοι μου και τους ευχομαι καλη επιτυχία και καλο αγώνα αλλά γιατί η ..συντρόφισσα Διαμαντουλα Κρητικου ανέφερε χυδαια ψέμματα σχετικά με την ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ

Ήμουν απο 'κείνους που κάλεσε ο δήμαρχος μπιτάκης αρχές 2020 να στηρίξουμε την ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ σε μία εποχή που πάλευε με έναν από τους χειρότερους ιδιώτες που συνέπραξε ποτέ η επιχείρηση (από τον οποίο fyi διεκδικεί το εργοστάσιο στα δικαστήρια 600 χιλ ευρώ μετά τη λύση της σύμβασης διανομής, που του ειχε αναθέσει η διοίκηση μπιτάκη - ξερω κυρία τέτα μου μπερδεύεσαι, εγώ έχω 3 χρόνια που προσπαθώ να καταλάβω και ακόμα δε βγάζω άκρη). Και είμαστε πολύ περήφανοι, που επί θητείας μας σταματήσαμε την προσπάθεια του δήμαρχου να "ξεπουλήσει" την επιχείρηση, βάζοντας μέτοχους ιδιώτες το Μάιο του 22

Το εργοστάσιο, όποτε δούλεψε ως αμιγής δημοτική μονομετοχική επιχείρηση, τότε και μόνον τότε, τα πήγε περίφημα.
Ο Θωμαιδής καρατομήθηκε, μέλη του ΔΣ και ο Κατραντζής αντικαταστάθηκαν ακριβώς επειδή στήριξαν την παραπάνω διατύπωση. Και γιατί χάλαγαν τα σχέδια του δημάρχου.
Μ αυτά και με κείνα, καταλήξαμε σε ένα ΔΣ/φερέφωνο, το οποίο ψηφίζει κρίσιμα ζητήματα γιαα την επιχείρηση, χωρίς καν να έχει μπροστά του τις εισηγήσεις των θεμάτων.
Για το οποίο ΔΣ επαίρονταν η κ. Κρητικού, όταν ήρθε η συζήτηση (στο ημίωρο πριν τη συνεδρίαση, μη φανταστείτε πως μπήκε στην ημερήσια διάταξη) για την ανάθεση της διανομής του Ξινού Νερού σε ιδιώτη. (Ε) δεν τους δόθηκε ούτε εισήγηση, δεν είδαν ποτέ τους όρους μια συμφωνίας που ψήφισαν ΟΜΟΦΩΝΑ. Μιας συμφωνίας που δίνει τη διανομή του νερού σε ιδιώτη, όταν το δίκτυο διανομής της επιχείρησης ήταν μια χαρά και το προϊόν "πήγαινε/πηγαίνει τρένο"
Επειδή στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου το θέμα της ξινό νερό ΑΕ ήρθε πολλές φορές, μία φορά δεν άκουσα τη συντρόφισσα να τοποθετείται ξεκάθαρα. Μόνο "δεν καταλάβαινε" και στο τέλος της ημέρας, έφευγε από τη συνεδρίαση. Ούτε και στο ντιμπέι μίλησε ΠΟΤΕ ξεκάθαρα για το δημοτικό χαρακτήρα της επιχείρησης. Παρά μόνο σπίλωνε (με χυδαίο τρόπο) τους αγώνες που έχουν κάνει ΚΑΙ οι δύο συνομιλητές της για την επιχείρηση
Κλείνω με τα κορυφαία ψεύδη περί της υποβολής πρότασης για την κατασκευή νέας μονάδας εργοστασίου.
Ψ1: Είπε "στην υποβολή του σχεδίου είχε προταθεί η αγορά πλυντήρα αξίας 750 χιλ € και ο δήμαρχος (που σκέφτεται το δημόσιο συμφέρον) αγόρασε πλυντήρα 320 χιλ €"
Γιατί νιώθετε την ανάγκη να πείτε ένα τόσο τεράστιο ψέμα που αποδεικνύεται τόσο εύκολα;
Δε "χόραγε" η αγορά του πλυντήρα στην πρόταση των 5 εκ. Ούτε 750 χιλ. ούτε 320 χιλ. Για αυτό και αγοράστηκε εκ των υστέρων ο πλυντήρας, μετά την υποβολή της πρότασης.
Ψ2: Είπε: "πληρώσαμε χρήματα για μια μελέτη που είμασταν βέβαιοι ότι θα απορριφθεί"
Πληρώσαμε 10.000€ για την υποβολή πρότασης αξίας 5.000.000 € Αλήθεια αντιλαμβάνεται η ΔΚ τι σημαίνει να πληρώνεις τη σήμερον το 0,2 % του προϋπολογισμού για την προετοιμασία επενδυτικού φακέλου; Ένα σχέδιο που βαθμολογήθηκε με 90 στα 100, δεύτερο στην αξιολόγηση όλων των υποβληθέντων προτάσεων.
Δεν ήσασταν καθόλου βέβαιοι ότι θα θα απορριφθεί κυρία κρητικού, ομόφωνα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος και οι κασσάνδρες προσπάθησαν να το απαξιώσουν. Εσείς αλήθεια με ποιον ήσασταν τότε; Και άμα ήσασταν βέβαιη ότι θα απορριφθεί η πρόταση, γιατί την υπερψηφίσατε;
Κάπως ...μοτίβο κάμει η στάση σας στις ψηφοφορίες»