Σταύρος Μουστάκας: Μια δυναμική υποψηφιότητα που καθημερινά κερδίζει έδαφος , διεκδικεί την προεδρία της Κοινότητας Λεχόβου

Έτοιμος να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια, προκειμένου να γυρίσει σελίδα το Λέχοβο  αλλά και ο Δήμος Αμυνταίου , με την Παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας» και Επικεφαλής τον Γιάννη Λιάση, δηλώνει ο υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Λεχόβου, Σταύρος Μουστάκας.
Ο Σταύρος Μουστάκας είναι ο νεότερος ηλικιακά υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο του Λέχοβου. Ένας άνθρωπος που με την εργατικότητα του, τον δυναμισμό του, την πλούσια εθελοντική προσφορά και την ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο μας, μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά!
Ο ίδιος σε ανακοίνωση του αναφέρει:
«Με την παρούσα ανάρτηση θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στο Τοπικό Συμβούλιο Λεχόβου με τον Συνδυασμό του κ. Ιωάννη Λιαση "Μαζί για τον τόπο μας". Ζήτω τη στήριξη σας για να διεκδικήσουμε μαζί τα δικαιώματα όλων των Λεχοβιτών και να λύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας.
Όπως όλοι γνωρίζετε είμαι κάτοικος Λεχόβου, γεγονός που μου επιτρέπει να γνωρίζω τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής και τις ανάγκες του χωριού μας. Η συμμετοχή μου αλλά και της οικογένειάς μου στα κοινά αποδεικνύει την αγάπη για τον τόπο και την πρόθεση για προσφορά στο χωριό μας! Ευχαριστώ θερμά τον κ. Ιωάννη Λιάση για την τιμή που μου κάνει να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του! Εύχομαι σε όλους έναν τίμιο και καθαρό αγώνα και υπόσχομαι μετά την εκλογή μου να προσφέρω τα μέγιστα!
Σας ευχαριστώ πολύ
Σταύρος Μουστάκας»