Ζωή Μοσχοπούλου , μια  αθλήτρια με αμέτρητες  διακρίσεις .  

Αν και μόλις 23 ετών, η χρυσή ξιφομάχος από το Αμύνταιο μετράει μια σπουδαία καριέρα. Η Ζωή Μοσχοπούλου ασχολήθηκε με το δυναμικό και συναρπαστικό άθλημα της ξιφασκίας από πολύ μικρή ηλικία. Στην αθλητική της πορεία «κουβαλάει» πολλά χρόνια προπόνησης, πολλούς αγώνες, πολλές θυσίες, μεγάλο ταλέντο, μεγάλο πείσμα και τεράστια θέληση. 

Η 23χρονη Ζωή Μοσχοπούλουέχει ανέβει στο ψηλότερο βάθρο μεγάλων ελληνικών και ευρωπαικών διοργανώσεων κατακτώντας χρυσά μετάλλια και πρωταθλήματα, ενώ έχει συμμετάσχει και σε παγκόσμιες διοργανώσεις.

Συνοδοιπόροι της όλα αυτά τα χρόνια, στις νίκες και στις ήττες, στα δάκρυα χαράς και στις απογοητεύσεις ήταν ο προπονητής της Λεωνίδας Καλυβιάνος και ασφαλώς οι  γονείς της Αλφρέδος Μοσχόπουλος και Μάρθα Κοσμίδου οι οποίοι έβαλαν το αθλητικό μέλλον των παιδιών τους πάνω απ’ όλα, βλέποντας τους κόπους και τις θυσίες τους να επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Η πρωταθλήτρια Ζωή Μοσχοπούλου σήμερα είναι τελειόφοιτη του ΤΕΦΑ Τρικάλων ενώ συνεχίζει να ασχολείται με το άθλημα που αγαπά όχι ως αθλήτρια αλλά ως διαιτητής.