Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το βράδυ της Τετάρτης η εταιρία ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ  ΧΡΗΣΤΙΔΗ, σε μια όμορφη εκδήλωση στην ταβέρνα Βάλσαμο στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου. 

Η επιχείρηση, θέλοντας να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους πελάτες της - αμπελουργούς της ευρύτερης αμπελοοινικής ζώνης Αμυνταίου για την προτίμηση και την μακροχρόνια συνεργασία, πραγματοποίησε  την εκδήλωση αυτή εν όψει και της νέας καλλιεργητικής σεζόν. 

Οι ιδιόκτητες της επιχείρησης, Δημήτρης και Άρης Χρηστίδης, ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους καλή και παραγωγική χρονιά και επίτευξη όλων των στόχων. 

Πλούσια εδέσματα αλλά και άφθονο κρασί από τοπικά σταφύλια πλαισίωσαν την βραδιά η οποία έκλεισε με την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας. Τυχερός αναδείχθηκε ο κ.Γιάννης Κοσμίδης ο οποίος έτυχε το φλουρί και έλαβε ένα συμβολικό δώρο από την επιχείρηση. 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την άνοιξη, στα κτήματα και τους αμπελώνες, με σκοπό την τεχνική καθοδήγηση των συνεργαζόμενων παραγωγών για την παραγωγή ποιοτικών οινοποιήσιμων σταφυλιών.