Πρωτιές και διακρίσεις των μαθητών/-τριών του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοζωίας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας. Εκπαίδευσης Φλώρινας. Συγκεκριμένα:

Στην κατηγορία Τρισδιάστατα (3D) έργα:

1ο (ατομικό) βραβείο ο μαθητής της Β’ τάξης Σιαπανίδης Τριαντάφυλλος με υπεύθυνο εκπαιδευτικό της δασκάλα της τάξης κ. Κεσίδου Σόνια

3ο (ατομικό) βραβείο ο μαθητής της Β’ τάξης Ανδρέας – Τσαμπίκος Γρηγοριάδης με υπεύθυνο εκπαιδευτικό της δασκάλα της τάξης κ. Κεσίδου Σόνια και ο μαθητής της Δ’ τάξης Τετεδάκης Νικόλαος με υπεύθυνο εκπαιδευτικό της δασκάλα της τάξης κ. Σεμπέκου Αντωνία.

2ο (ομαδικό) βραβείο στους/στις μαθητές/-τριες της Γ’ τάξης, με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την κ. Λαζαρίδου Φωτεινή, την κ. Τυρπίδου Μελπομένη και την κ. Μίχτη Ραφαέλα.

Στην κατηγορία ΚΟΛΑΖ:

2ο (ομαδικό) βραβείο στους/στις μαθητές/-τριες της Α’ τάξης, με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την κ. Καββάδα Μαρία και την κ. Μίχτη Ραφαέλ

Στην κατηγορία ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ:

2ο (ατομικό) βραβείο η μαθήτρια της Στ’ τάξης Ηλιάδου Θεοδώρα με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον δάσκαλο της τάξης κ. Γιαννόπουλο Ιωάννη.

 

Στην κατηγορία ΠΑΡΑΜΥΘΙ – ΙΣΤΟΡΙΑ

1ο (ομαδικό) βραβείο στους/στις μαθητές/-τριες της Στ’ τάξης, με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τον κ. Γιαννόπουλο Ιωάννη και την κ. Μίχτη Ραφαέλα. ( Για να διαβάσετε το παραμύθι κάντε κλικ στον παρακάτω τίτλο)

Μια γούνα αφηγείται (οριστικό)-ΔΣ Φιλώτα- Στ τάξη 2023 2024 

Στην κατηγορία ΤΡΑΓΟΥΔΙ:

3ο (ομαδικό) βραβείο στους/στις μαθητές/-τριες της Δ’ τάξης, με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την κ. Σεμπέκου Αντωνία και τον κ. Σταμούλη Αθανάσιο.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
00:00
00:00

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους μαθητές/-τριες  για τα εξαιρετικά έργα που ετοίμασαν.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους/στις εκπαιδευτικούς που αγκαλιάζουν δράσεις σαν και αυτή

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  στους διοργανωτές του  διαγωνισμού.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Πέτρος Ν. Μηλώσης