Η ανανέωση δεν πραγματώνεται μόνο με ιδέες και πρακτικές, αλλά και με νέα πρόσωπα. Ο Θωμάς Κοτζαχρήστος ένας δραστήριος και δυναμικός νέος,  συμπορεύεται με τον Γιάννη Λιάση.

Ο Θωμάς Κοτζαχρήστος είναι από τους νεότερους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας» , καθώς είναι μόλις 20 ετών.  

Ο ίδιος σε δήλωση του αναφέρει:

«Στην Κοινότητα Βεγόρας όπου και είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος έχουμε την δυνατότητα αυτή την πενταετία να κάνουμε βήματα μπροστά προς όφελος όλων!

Είναι βέβαιο πως ο πρωτογενής τομέας θα είναι πρωταγωνιστής στο νέο οικονομικό μοντέλο που διαμορφώνεται ήδη στην περιοχή!

Καθώς η οικονομία της Βεγόρας βασίζεται στην πλειοψηφία της στις καλλιέργειες και την κτηνοτροφία δεν μπορεί να μην είναι κομμάτι της εξέλιξης την επόμενη μέρα!
Έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να αγωνιστούμε και να βγούμε νικητές περνώντας σε νέα αρένα στην μετά λιγνίτη εποχή!!

Η πρόοδος και η ανάπτυξη ενός τόπου απαιτούν καινοτομία και φρέσκες ιδέες, καθώς και την εφαρμογή της εμπειρίας και της γνώσης που έχουν αποκτηθεί μέσα από τα χρόνια. Ενώνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας με τον Γιάννη Λιάση με σκοπό αυτός ο αδιαμφισβήτητα εκρηκτικός συνδυασμός να φέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην κοινότητα μας.

Με βάση τα παραπάνω και με γνώμονα την ανιδιοτέλεια προς το κοινό όφελος ζητώ την στήριξη των συγχωριανών μου στις επικείμενες εκλογές την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά!!! ».