Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με την παράταξη του Γιάννη Λιάση «Μαζί για τον τόπο μας» είναι ο Κυριάκος Κύρκου

Ο Κυριάκος Κύρκου είναι ένας από τους εμπειρότερους αυτοδιοικητικούς στον Δήμο Αμυνταίου, συμμετέχει ενεργά στα δημοτικά δρώμενα για πάνω από 17 χρόνια και εκλέγεται ανελλιπώς από το 2006 έως σήμερα. Δικαίως λοιπόν, θεωρείται ένα από τα «δυνατά» χαρτιά του ψηφοδελτίου του Υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Λιάση.

Αγρότης στο επάγγελμα,  κατάγεται από τον Άγιο Παντελεήμονα όπου και διαμένει μόνιμα, είναι παντρεμένος με την Ευφροσύνη Θεοδώρου και έχουν δύο παιδιά. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού Αγίου Παντελεήμονα για 12 χρόνια και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΕΑΣ Αμυνταίου για 20 χρόνια. Επίσης διετέλεσε Αντιδήμαρχος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο ίδιος σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες,

Από το 2006 έχω την τιμή, με τη στήριξη σας να εκλέγομαι ανελλιπώς Δημοτικός Σύμβουλος Αμυνταίου και να υπηρετώ με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την αυτοδιοίκηση του τόπου μας. Απαντώντας θετικά στην τιμή και το κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Λιάση, στις 8 Οκτωβρίου, θα είμαι και πάλι, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Αμυνταίου με τον Συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας». 

Δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια προκειμένου να συνεισφέρω τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Ζητώ να μου δείξετε για άλλη μια φορά εμπιστοσύνη και να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω.

Με εκτίμηση Κυριάκος Κύρκου»