Αγαπητοί συγχωριανοί/ες, φίλες και φίλοι.

 Στις 8 Οκτωβρίου αποφασίσατε για την τύχη της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα  και μου δώσατε την καθαρή εντολή να διοικήσω το χωριό μας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Αισθάνομαι υπερήφανος και έχω την υποχρέωση να φανώ αντάξιος Πρόεδρος του χωριού μας. Να ξέρετε θα αγωνιστώ με όλες  μου τις δυνάμεις  και θα είμαι δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως, όποτε κι αν με χρειαστείτε, πάνω σε κάθε πρόβλημα σας και στα προβλήματα  του χωριού μας. Για εμένα προσωπικά δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε ενωμένοι μπροστά. Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα  του Αγίου Παντελεήμονα προς το καλύτερο!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου , για τη στήριξή σας και υπόσχομαι να δικαιώσω την επιλογή σας να με εμπιστευτείτε. Ευχαριστώ τον  νέο Δήμαρχο  και επικεφαλής του συνδυασμού μας, Γιάννη Λιάση  για τον δίκαιο και έντιμο αγώνα που δώσαμε από κοινού. Εξάλλου γι αυτό και επέλεξα να συμπορευτώ με τον Γιάννη Λιάση, γιατί είναι  καθαρός άνθρωπος, διαφανής, με ήθος και εντιμότητα.

Σας ευχαριστώ!

 

Με εκτίμηση

Αντώνης Μπλάγας

Νεοεκλεγείς Πρόεδρος Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα