Σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα του ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ με τίτλο «Τι αποφάσισε το εκλογοδικείο για το κώλυμα εκλογιμότητας του πρώην διοικητή του Μποδοσάκειου Σταύρου Παπασωτηρίου» και την χθεσινή συζήτηση της υπόθεσης αυτής στο Εκλογοδικείο, θα ήθελα να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας για τα εξής:

1. Ο τίτλος του δημοσιεύματός σας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το Εκλογοδικείο (ΑΕΔ) είναι Ανώτατο Δικαστήριο το οποίο δεν αποφασίζει στο ακροατήριο. Επομένως για τη συγκεκριμένη υπόθεση (ένσταση Ι. Αντωνιάδη και 3 άλλων ενδιαφερόμενων) δεν έχει εκδοθεί καμία απόφαση. Οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση έχετε ενδεχομένως λάβει από οιονδήποτε τρίτο (π.χ. ενδιαφερόμενο) δε θα μπορούσε ποτέ να ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

2. Το περιεχόμενο τώρα του δημοσιεύματός σας (αναδημοσίευση από το site “protothema.gr”) περιέχει και αυτό μια εξίσου ακραία αναλήθεια, αφού εμφανίζει την εισηγήτρια του ΑΕΔ κυρία Δ. Νίκα να «υποστηρίζει» δήθεν το σκεπτικό των ενδιαφερόμενων. Πρόκειται περί αφελούς προσπάθειας δημιουργίας «κλίματος» και απελπισμένης απόπειρας επηρεασμού της ελεύθερης κρίσης των δικαστών, στην οποία δυστυχώς συμμετείχατε και εσείς, θέλω να πιστεύω άθελά σας.

3. Όπως ακριβώς έχω κάνει και με το παραπάνω site, έτσι ζητώ και από εσάς να δημοσιεύσετε άμεσα την παρούσα και να επανορθώσετε με τον ίδιο τρόπο (έντυπα και ψηφιακά) σε όλα τα Μέσα του ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ όπου δημοσιεύσατε τα εν λόγω Fake News.